Pasaga
|
|
| Mon Amie (sav. Mon Amie) (Su naujomis foto) [Mano meilė] | |
| | |
Autorius | Pranešimas |
---|
Mon Amie Žirgyno sąvininkė,direktorė,Bankininkė ir Išjodinėjimo trenerė
Pranešimų skaičius : 517 Join date : 2008-03-25 Age : 29 Miestas : Vilnius,Belmontas,Mon Amie gardas
| Temos pavadinimas: Re: Mon Amie (sav. Mon Amie) (Su naujomis foto) [Mano meilė] Pen. 04 18, 2008 6:03 am | |
| | |
| | | Mon Amie Žirgyno sąvininkė,direktorė,Bankininkė ir Išjodinėjimo trenerė
Pranešimų skaičius : 517 Join date : 2008-03-25 Age : 29 Miestas : Vilnius,Belmontas,Mon Amie gardas
| Temos pavadinimas: Re: Mon Amie (sav. Mon Amie) (Su naujomis foto) [Mano meilė] Št. 04 19, 2008 4:32 am | |
| | |
| | | | Mon Amie Žirgyno sąvininkė,direktorė,Bankininkė ir Išjodinėjimo trenerė
| Temos pavadinimas: Re: Mon Amie (sav. Mon Amie) (Su naujomis foto) [Mano meilė] Pir. 04 21, 2008 12:36 pm | |
| Ateinu pas savo meilia . -Sveikute,Mon Amie....Šiandien keliausim į lauką pajot,sutinki? Ji suprunkštė.Vadinasi,sutinka .Aš įdėjau jai 3 morkas.Tuomet pasiėmiau šepečius ir nuėjau pas MA.Ji suglaudė ausis.Aš perbraukiau su šepečiu per jos nugarą.Vėl suglaudė dar stipriau ir spyrė. -Na,matau,kad su tavim čia šitaip nesusitvarkysi. Tai pasakiusi aš išsitraukiau iš kišenės cukraus gabaliuką.Kumelė iš kart susidomėjo cukrumi ir bandė jį paimti,bet aš jai nedaviau,nes ji nesileido nuvaloma.Aš nusukau jos galvą ir pradėjau valyti.Ji vis sukinėjosi,bet man netrukdė.Kai baigiau padaviau kumelei tą žadėtą cukriuką ir paplojau per kaklą.Išėjau pasiimti bintų.Ti tuomet atsiminiau,kad neišvaliau kanopų.Tad dar išvaliau kanopas ir užvyniojau bintus. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Grįžom.Aš viską nuėmiau ir dar uždėjau kantarą.Išvedžiau ją iš gardo ir pririšau take tarp gardų.Tuomet išmėžiau jos gardą,su švariu skudurėliu išvaliau Mon Amie gardo sienas,su tuo pačiu skudurėliu išvaliau girdyklą.Įdėjau vakarienę ir grįžusi pas MA,nuvedžiau ją į švarų jos gardą.Nuėmiau kantarą ir išėjau. -Ikiukas,mano meile.Labanaktis....
| |
| Temos pavadinimas: Re: Mon Amie (sav. Mon Amie) (Su naujomis foto) [Mano meilė] Antr. 04 22, 2008 11:35 am | |
| | |
| Temos pavadinimas: Re: Mon Amie (sav. Mon Amie) (Su naujomis foto) [Mano meilė] Tr. 04 23, 2008 11:49 am | |
| -Labukas,Mon Amie.-pasakau,atėjusi prie Mon Ami gardo ir padavusi obuoliuką. Aš įeinu į jos gardą su šepečiais.Ji suglaudžia ausis.Aš vėl išeinu iš kumelės gardo,atsinešti šieno.Kai grįžtu,Mon Amukas nušvinta.Aš numetu šieną ir pradedu valytis.Viską išvaliau.Tada iššukavau jos karčius ir iš uodegos išrankiojau pjuvenas ir šieną.Iškrapštau iš kanopų purvą ir patepu jas aliejuku kanopoms.Išeinu pasiimti kantaro ir popono.Dar už durų sudedu visus šepečius į vietas ir palieku prie gardo.Įeinu į MA gardą ir uždedu kantarą,bei poponą.Užsegu abiejų daiktų dirželius ir prisegu vedžiojimo virvę.Išsivedžiau kumelę į ganyklą. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Grįžtame.Aš viską nuimu sukabinu prie gardo.Dar greit nubėgu į balninę ir po poros minučių grįžtu su poponu rankose.Uždedu stovėjimo poponą ir įdedu vakarienę,kurios Mon Amuškė nusipelnė.Ji pradeda valgyti,o aš nuplaunu sieną.Su tuo pačiu skudurėliu,tik švariu,išvalau lovį ir girdyklą. -Na,dabar jau švaru . Tik pažiūriu,kad mano meilė neturi laižaliuko.Tad dar nunešiau viską į balninę,ten sutvarkiau ir grįžau su laižalu rankose.Jį pakabinau ir uždariau gardo duris. -Labanaktis,mano meilę.Ryt vėl treniruosimės .... | |
| | | | Mon Amie Žirgyno sąvininkė,direktorė,Bankininkė ir Išjodinėjimo trenerė
| Temos pavadinimas: Re: Mon Amie (sav. Mon Amie) (Su naujomis foto) [Mano meilė] Kv. 04 24, 2008 12:28 pm | |
| Atkulniuoju pas Mon Amie.-Sveika,maže.Kaip gyvuoji? Aš paduodu jai 10 riekių duonos ir 3 obuolius.Ji pradeda ėsti.Įeinu į kumelės gardą,pradedu valytis.Nuimu jau poponą,kurį buvau palikusi nakčiai.Visą ją nusivaliau.Iškrapščiau iš kanopų purvą ir iššukavau karčius.Paplekšnojau Mon Amukui per kaklą,nes ramiai stovėjo,kol aš viską dariau.Tada vėl uždėjau poponą.Išėjau iš kumelės gardo,o po keletos minučių grįžau su glėbiu šieno.Įdėjau jį į gardą,o gardo duris užvėriau. Tada dar įpyliau 1 kg,obuolių ir morkų,bei avižų.-Na,va... Lyg ir viską sutvarkiau. .Ikiukas ... | |
| Temos pavadinimas: Re: Mon Amie (sav. Mon Amie) (Su naujomis foto) [Mano meilė] Št. 04 26, 2008 8:08 am | |
| | |
| Temos pavadinimas: Re: Mon Amie (sav. Mon Amie) (Su naujomis foto) [Mano meilė] Pir. 04 28, 2008 9:52 am | |
| Ateinu pas Mon Amuką. -Sveikute,maže.Kaip gyvenimėlis? Aš paduodu jai 10 riekių ir 5 obuolius.Tada pasiėmu visus šepečius,kurių man prireiks ir einu pas Mon Amie.Ji užtveria duris,kad aš neįeičiau ir suglaudžia ausis.Aš ją nustumiu ir iš kišenės išsitraukiu cukraus gabaliuką.Ji pradeda meilikauti ir bando pasiimti cukrų.Aš pradedu kumelę valytis,o MA vis bando cukrų pasiimti.Kai viską nusivaliau,padaviau Mon Amukui ilgai lauktą cukraus gabaliuką.Tada iškrapščiau iš kanopų purvą ir iš uodegos išrankiojau pjuvenas.Tada užvyniojau bintus ir išėjau iš gardo.Grįžau su pobalniu,paminkštinimu ir balnu.Uždejau pobalnį ir paminkštinimą.Juos susegiojau ir uždėjau balną.Priveržiau pavaržą ir padaviau Mon Amuškei cukraus,nes ji ramiai stovėjo.Tada atsinešiau kamanas ir uždejau.Persimečiau pavadžius per kumelės galvą ir išsivedžiau. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Kai grįžome aš visiškai atveržiau pavaržą ir nuėmiau balną,pobalnį ir paminkštinimą.Juos sukabinau ant gardo durų ir nuėmiau kamanas.Padaviau Mon Amuškei vakarienę,nes kai reikės ją duoti,būsiu išėjusi.Ji pradėjo valgyti,o aš visą inventorių nunešiau į balninę. -Ikiukas,Mon Ami... | |
| | | Just&MA Bankininkė,Direktorė ir Veterinarė
Pranešimų skaičius : 155 Join date : 2008-03-26 Miestas : Vilnius,Belmotas,Mon Amie gardas
| Temos pavadinimas: Re: Mon Amie (sav. Mon Amie) (Su naujomis foto) [Mano meilė] Pir. 04 28, 2008 12:00 pm | |
| Ateinu pas žirgelį.Atidarau gardo duris ir duodu kibirą su skanumynais .Žirgiukas suėda.Uždarau gardo duris ir paglostau žirgiuko nosytę... -Ikiukas. | |
| Temos pavadinimas: Re: Mon Amie (sav. Mon Amie) (Su naujomis foto) [Mano meilė] Antr. 04 29, 2008 12:41 am | |
| Ateinu pas Mon Amuką. -Sveika,maže.Kaip gyvuoji? Šiandien jau pradėsime treniruotis rimtai,gerai? Ji suprukštė ir aš nusijuokiau,nes ji nuo manęs nusisuko ir sumosavo uodega.Aš iš kišenės išsitraukiau obuolį ir padaviau jai.JI atsisuko ir suvalgė.Tada aš įėjau į jos gardą ir pradėjau valytis.Ji kaip visada pradėjo spardytis ir suglaudė ausis.Aš iš kišenės išsitraukiau cukraus gabaliuką ir parodžiau kumelei.Šį iškart bandė jį pagriepti,bet aš jai neleidau. -Negausi,tol kol aš tavęs nunesivalysiu. Ji pradėjo ramiai stovėti,nes labai norėjo cukraus gabaliuko.Tada aš jai padaviau ir išėjau iš gardo,pasiimti gremštuko.Kai grįžau išvaliau kanopas ir iš uodegos išrankiojau pjuvenas.Tada paplojau jai per kaklą ir padaviau morką.Išėjau pasiimti bintų.Juos užvyniojau ir uždėjau pobalnį,paminkštinimą,balną.Priveržiau pavaržą ir išėjau pasiimti kamanų.Kai jas uždėjau,pilnai atidariau gardo duris ir išsivedžiau MA.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Grįžome.Aš nuėmiau kamanas ir atveržiau pavaržą.Tada įdėjau Mon Amuškei šieno ir nuėjau tvarkyti visko toliau.Tada nuėmiau pobalnį,paminkštinimą ir balną.Sukabinau viską prie gardo ir nuvyniojau bintus.Tada viską nunešiau į balninę,ir išėjau... | |
| | | prometuke Arklidžių prižiūrėtoja ir Plepalų moderatorė
Pranešimų skaičius : 123 Join date : 2008-04-02 Age : 28 Miestas : Belmontas/Vilnius-Siauliai.
| Temos pavadinimas: Re: Mon Amie (sav. Mon Amie) (Su naujomis foto) [Mano meilė] Tr. 04 30, 2008 9:39 am | |
| ateinu pas MA.Paglostau ja,duodu skanestu ir isivalau.Uzdedu:Balna,kamanas,pobalni ir bintus4.Peremtu pavdi pe rgalva ir vedu i manieza. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Grizus ivadu ja i garda.Nuimu kamanas,bintus,pobalni ir balna.Atsisveikinu imetu kuoksteli sieno.Ir iseonu. | |
| | | Just&MA Bankininkė,Direktorė ir Veterinarė
Pranešimų skaičius : 155 Join date : 2008-03-26 Miestas : Vilnius,Belmotas,Mon Amie gardas
| Temos pavadinimas: Re: Mon Amie (sav. Mon Amie) (Su naujomis foto) [Mano meilė] Kv. 05 01, 2008 12:57 pm | |
| Štai mano dovanėle Mon Amuškei. Kantaras su avikailiu : | |
| Temos pavadinimas: Re: Mon Amie (sav. Mon Amie) (Su naujomis foto) [Mano meilė] Kv. 05 01, 2008 1:01 pm | |
| FanTazija_Karma-labai tau ačiū. Mon Ami tau dėkinga. | |
| Temos pavadinimas: Re: Mon Amie (sav. Mon Amie) (Su naujomis foto) [Mano meilė] Pen. 05 02, 2008 9:54 am | |
| | |
| Temos pavadinimas: Re: Mon Amie (sav. Mon Amie) (Su naujomis foto) [Mano meilė] Št. 05 03, 2008 5:52 am | |
| Ateinu pas Mon Amie. -Sveika,pupse.Kaip gyvuoji? Šiandien keliausime pasitreniruoti,sutinki? Ji suprukštė ir aš jai padaviau 10 riekių duonos.Pasiėmiau šepečius ir atidariau gardo duris.Kumelę užstojo praėjimą,bet aš ją pastūmusi,įėjau.Ji suglaudė ausis ir pasiruošė spirti.-Mon Amie,baik.Aš išsitraukiau iš kišenės cukraus gabaliuką.Mon Amukas iš kart sukluso.Aš nuvalau savo meilės nugarą,iš kanopų iškrapščiau purvą,jas patepiau tepalu ir iš uodegos išrankiojau pjuvenas.-Na,imk cukriuką. Mon Amuškė sukramsnojo,o aš per tą laiką nuėjau pasiimti bintų.Kaigrįžau,juos gražiai užvyniojau.Paplojau gražuolei per kaklą ir nuėjau pasiimti pobalnio,paminkštinimo ir balno.Uždėjau pobalnį ir paminkštinimą.Juos sujungiau ir "užmečiau" balną.Pataisiau jį ir priveržiau pavaržą.Uždėjau poponą ir kamanas.Susegiojau kamanų dirželius ir persimečiau pavadžius per kumelės galvą.Išsivedžiau ją.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Grįžome.Aš nuėmiau kamanas ir jas pakabinau prie gardo.Tada nuėmiau poponą ir atveržiau pavaržą.Nuėmiau vieną balną ir nunešiau padėti prie gardo.Kai grįžau nuėmiau pobalnį ir paminkštinimą.Visus daiktus nunešiau į balninę ir ten sudėjau.Grįžau nuvynioti bintų.Kai juos nuvyniojau,suvyniojau ir sudėjau į dėžutę.-Ikiukas,Mon Amie.Jau lekiu. | |
| | | prometuke Arklidžių prižiūrėtoja ir Plepalų moderatorė
Pranešimų skaičius : 123 Join date : 2008-04-02 Age : 28 Miestas : Belmontas/Vilnius-Siauliai.
| Temos pavadinimas: Re: Mon Amie (sav. Mon Amie) (Su naujomis foto) [Mano meilė] Tr. 05 07, 2008 4:19 am | |
| Ateinu pas MA: -Labas,maze.Pasiimu sepety ir isivalau ja.Uzsidedu kamnas,balna pobalni ir bitnus.Permetu pavdi per galva ir vedu i manieza. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ivedu ja i grda.Nuiimu kamanas ir balna.pobalni padedu dziuti,o bitnus suvinioju: -Iki maze. | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Mon Amie (sav. Mon Amie) (Su naujomis foto) [Mano meilė] | |
| |
| | | | Mon Amie (sav. Mon Amie) (Su naujomis foto) [Mano meilė] | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|