Pasaga
|
|
| Mon Amie (sav. Mon Amie) (Su naujomis foto) [Mano meilė] | |
| | |
Autorius | Pranešimas |
---|
Mon Amie Žirgyno sąvininkė,direktorė,Bankininkė ir Išjodinėjimo trenerė
Pranešimų skaičius : 517 Join date : 2008-03-25 Age : 29 Miestas : Vilnius,Belmontas,Mon Amie gardas
| Temos pavadinimas: Mon Amie (sav. Mon Amie) (Su naujomis foto) [Mano meilė] Kv. 03 27, 2008 6:59 am | |
| Mon AmieVardas~Mon Amie Pravardes~MA,Mon Amuske,Mon Amukas,Mon Amekas,Pikciurna..... Veislė~Achaltekinu ir Ristunų mišrunė Amžius~2002-05-18 Paskirtis~Isjodinejimas,Konkuras Ūgis~1.55 Charakteris~Kumelė mėgsta būti palepinta skanėstais.Kai tik prieini prie jos gardo,ji prieis,bet pamačiusi,kad nieko jai atnešusi neturi-nueis ir vaidins labai užsiėmusią.Jos neįmanoma papirkti skanėstais,su Mon Amie reikia bendrauti-šukuoti,joti ant jos,vestis į ganyklas ar levadas.Žodžiu,reikia praleisti daug laiko su ja.Yra piktoka,bet jos charakteris po truputį taisosi.Ankščiau labai spardėsi,mėtydavo reitelius,žmonių neprisileisdavo... Dabar-beveik nesispardo.Kartais mesteli breką,papiestuoja.Jeigu ant jos joja nepatyręs raitelis ir riščiuoja-nuneš į kitą arklį,o jeigu dar maniežo durys pravertos-išneš iš maniežo.Su ja susitvarkyti nelengva,bet po truputį tai įveikiama. Sias foto dare hask. (isskyrus paskutines) Greitai bus daug daugiau Mon Amie foto. Prie kumelės artintis negali Just&MA Kas čia eina į mano valdas? A?
Marija nelysk...Aš pikta....Uuuuu.
Netemk manęs.
Mmmm...žolytė tokia skani
Matot ant mano žanduko baltą demelę?Eržilas pabučiavo...
Burnytė pilna žolytės...xD
Mano topinė foto
Vaikymas Taip pat vaikymasTopinė snukučio foto Stovėsena Garde Garde Nešamės Lekiam Mon Amie nosiukas Maitinimas:Pusryčiai:8.00h~1kg morkų,0.5kg šieno. Pietūs:14.00h~Šienas,1kibiras avižų,0.5kg Reform Herbal Muesli. Vakarienė:20.00h~1kg obuolių,dribsniai,0.5kg morkų. Mon Amie daiktai:Žaislai~ Pašarai~ Prižiūrai:Kailio,karčių ir uodegos~ Šampūnas~ Kanopoms~ Laižas~
Paskutinį kartą redagavo Mon Amie, Sk. 05 11, 2008 12:51 pm. Redaguota 28 kartus(ų) | |
| | | Mon Amie Žirgyno sąvininkė,direktorė,Bankininkė ir Išjodinėjimo trenerė
Pranešimų skaičius : 517 Join date : 2008-03-25 Age : 29 Miestas : Vilnius,Belmontas,Mon Amie gardas
| | | | Mon Amie Žirgyno sąvininkė,direktorė,Bankininkė ir Išjodinėjimo trenerė
| Temos pavadinimas: Re: Mon Amie (sav. Mon Amie) (Su naujomis foto) [Mano meilė] Št. 03 29, 2008 3:41 am | |
| Ateinu pas Mon Amie.Si ziuri pro langa i lauka. -Sveikute,MA.Kaip naujos vietos. As iejau i jos garda ir padaviau jai 5 obuolius.Ji suvalge.Tuomet as nusivaliau ja,iskrapsciau is kanopu,issukavau karcius ir uodega,.Tuomet uzvyniojau jai bintus ir uzdejau raudona pobalni.Uzdejau balna ir priverziau pavarza.Po to uzdejau jai kamanas ir persimetusi vadeles per galva issivedziau i manieza. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Grizome po 1h. Ji buvo truputi susilusi.As nuemiau visas smutkes ir idejau jai sieno.Ismeziau MA garda,isvaliau sienas ir isejau savais keliais. -ikiukas,Mon Ami.Ryt,o gal ir siandien dar pasimatysime. | |
| | | Death_on_horse Arklidžių prižiūrėtoja ir Plepalų moderatorė
Pranešimų skaičius : 120 Join date : 2008-03-26 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Mon Amie (sav. Mon Amie) (Su naujomis foto) [Mano meilė] Sk. 03 30, 2008 1:48 pm | |
| Ateinu pas Mon Ami.Ji tyrineja aplinka. -Ko nemirgi dar? Lauki manes? Ji sugugena.As ieinu i jos garda,nuvalau ja,issukuoju karcius ir uodega,isvalau kanopas.Tuomet isvalau jos garda ir idedu sieno,bei morku,obuoliu.Tada jau iseinu. -Labanaktukas,MA.Ryt josiu ant taves. O dabar | |
| Temos pavadinimas: Re: Mon Amie (sav. Mon Amie) (Su naujomis foto) [Mano meilė] Pir. 03 31, 2008 12:06 pm | |
| Ateinu pas Mon Amuka. -Sveikute,Mon Ami.Kaip gyvuoji?Siandien nukeliausim i manieza ,nes jau ilgokai ant taves nejojau . As iejau i jos garda su sepeciais.Pradejau ja valytis.Isvalau visas jos kuno vieteles.Tuomet issukaavu karcius ir uodega.Is uodegos pjuvenas ir kitus smulkius nesvarumus.Tada isvaliau jai kanopas ir istepiau jas tepalu,kad blizgetu ir neskilinetu kanopos.Iseinu is gardo ir padedu tepalus ir griztu pas MA su raudonais jos bintais.Uzvynioju juos ir paziuriu,kaip jai tinka. Uzdejau pobalni ir balna.Prisegiau popona ir uzdejau kamanas.Susegiojau visus kamanu dirzelius ir issivedziau Mon ami is gardo,maniezo link. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Grizome po 1h. As jai viska nuemiau ir nunesiau i vietas.Grizau pas Mon Amie ir nuvyniojau bintus.Idejau sieno,isvaliau garda,pakreigiau ir isejau savais keliais. -Iki,Mon Amie.Ryt galiu ir neateiti,nes mane mokslai spaudziau.Tik nepyk | |
| Temos pavadinimas: Re: Mon Amie (sav. Mon Amie) (Su naujomis foto) [Mano meilė] Tr. 04 02, 2008 11:34 am | |
| Ateinu pas Mon Amuka.Ji manes laukia. -Sveika,Mon Amie.Nu ka,lauki manes visa diena? Kantri tu. As padaviau jai 5 obuolius ir iejau i jos garda su sepeciais.Ji mane apuoste. -Mon Ami,tu lyg pirma karta mane matydama elgiesi . Isvaliau visas jos kuno vieteles,kojas.Issukavau MA karcius ir uodega,ir uodegos dar isrankioju pjuvenas.Kanopas isvaliau ir uzdejau apsaugas.Isejau is gardo ir po 2min. grizau su rankose nesinu poponu.Uzdejau popona ir vel isejau is gardo,tik grizau jau su kantaru.Uzdejau ir issivedziau Mon Amie i levada,kad pakviepuotu grynu oru ir pasilakstytu. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Su Mon Amie grizome po 2h. Ji buvo issidukusi ir pailsejusi. -Dabar gerai miegosi,nes ilgai lauke buvai. As viska nuemiau ir nunesiau i vietas.Tuomet grizau pas Mon Amie ir paziurejau,kaip ji eda savo siena.Dar jai padaviau 10 morku, 5 obuolius,1 kibira avizu.Tuomet atsisveikinusi isejau. -Iki,Mon Amie.Gerai issimiegok . | |
| | | vanille Bankininkė,Direktorė ir Veterinarė
Pranešimų skaičius : 136 Join date : 2008-03-25 Age : 28 Miestas : Vilnius,Belmontas,Giedros gardas.
| Temos pavadinimas: Re: Mon Amie (sav. Mon Amie) (Su naujomis foto) [Mano meilė] Tr. 04 02, 2008 12:58 pm | |
| ...Žirgas sveikas... Paskiepytas nuo plintančių ligų. Jūsų žirgas labai gerai prižiūrėtas. ..Veterinarė... | |
| Temos pavadinimas: Re: Mon Amie (sav. Mon Amie) (Su naujomis foto) [Mano meilė] Kv. 04 03, 2008 12:44 pm | |
| Ateinu pas Mon Amie. -Sveikute,Mon Ami.Kaip diena praejo? Siandien nukeliausim pajoti sutinki? As iejau i jos garda.Su kuno sepeciu brukstelejau per nugara.Ji striktelejo,as atsokau nuo jos. -Na Mon Amie,kas pasidare? Ji nuo manes nusisuko.As vel perbraukiau sepeciu per nugara.Ramiai stovejo. -Na pagaliau nusiraminai. Nuvaliau visa jos nugara,papilve,galines saulis.Tuomet pasiemiau kita sepeti,valyti kojoms.Nuvaliau visas kojas.Isnesiau sepeti is gardo ir grizau su sukelemis.Issukavau visus storus jos karcius ir uodega.Is uodegos su brauktuku nubraukiau pjuvenas.Visus sepecius padejau i deze,o deze isnesiau i balnine.Is balnines grizau su balnu,pobalniu,poponu,kamanomis ir bintais.Sukabinau viska ant gardo duru ir nuejau pas Mon Amuka su raudonais bintais.Visus juos uzvyniojau.Tuomet uzdejau popona ir balna.Priverziau pavarza.Uzdejau popona ir ji uzsegiau.Isejau is gardo ir po keletos minuciu grizau su kamanomis rankose.MA apsisuko. -Mon Amie.... Vistiek nuo kamanu neissisuksi. As ja nuvariau atgal ir uzdejau kamanas.Susegiojau visus dirzelius.Persimeciau vadeles per jos galva ir isejau i manieza. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Grizome po 1h. As nuemiau kamanas ir atsegiau dirzelius.Tuomet idejau sieno,kad Mon Ami galetu atsikvepti po treniruotes.Tada nuemiau popona ir atsegiau pavarza.Nuemiau balna ir pobalni.Viska nunesiau i balnine ir ten sutvarkiau.Grizau ir nuvyniojau bintus. -Labanakt,Mon Amie.... Isejau link balnines... | |
| Temos pavadinimas: Re: Mon Amie (sav. Mon Amie) (Su naujomis foto) [Mano meilė] Št. 04 05, 2008 1:31 pm | |
| -Sveikutė. Ateinu pas Mon Amie ir paduodu jai 5 morkas.Įeinu į kumelės gardą.Nuvalau jai kojas,kaklą,šlaunis... Tada iššukuoju karčius ir uodegą.Su krapštuku isvalau Mon Amukui kanopas ir uždedu kantarą.Užmetu ant Mon Ami nugaros poponą ir išsivedu ją į levadą. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Grįžtame po 2h.Viską nuimu ir palieku žirgių ilsėtis. -Ikiukas,Mon Amie | |
| Temos pavadinimas: Re: Mon Amie (sav. Mon Amie) (Su naujomis foto) [Mano meilė] Sk. 04 06, 2008 10:31 am | |
| Atkeliauju pas Mon Amuką,temdama daiktus.Pakabinu viską prie Mon Amie gardo ir pasisveikinu: -Sveika,maže.-pasakau paduodama 5 morkas,10 riekių duonos ir 5 obuolius. Ji pradeda valgyti.Aš įeinu į jos gardą.Ji į mane piktai pasižiūri ir suglaudžia ausis. -Tai kas dar nepatinka? Aš truputį prisibijodama kumelės,perbraukiu su šepečiu jai per nugarą.Ji pasižiūri į mane ir suglaudžia ausis. -Baik,Mon Amie.... Vėl brukštelėju per jos nugarą.Ji spiria ir suglaudžia ausis. -Mon Amie........ Baik. Vėl perbraukiu šepečiu per MA kūną.Ji į mane pažiūri ir suglaudžia ausis.Aš nekreipiu į ją dėmesio ir be jokios baimės valau toliau.Matau,kaip Mon Amie nerimsta nesuprasdama,kodėl aš jos spyrių nebijau. -Mon Amie,aš tavo spyrių nebijau tik dėl vieno dalyko-aš žinau,kad tu man nespirsi.Tad baik maivytis. Aš visą ją nusivaliau.Iššukauvau karčius ir uodegą.Iškrapščiau iš kanopų purvą ir užvyniojau bintus.Tuomet išėjau iš Mon Ami gardo ir po poros minučių grįžau su pobalniu,pavarža,paminkštinimu ir konkūriniu balnu.Uždėjau pobalnį ir paminkštinimą.Juos susegiau vieną su kitu ir uždėjau balną.Priveržiau pavaržą. -Mon Amie leisk priveržti pavaržą.... Ji mane stūmė į sieną.Galiausiai priveržiau pavaržą ir išėjau iš gardo pasiimti kamanų.Grųžau su kamanomis pas Mon Amie.Pradėjau jas dėti.Bandžiau įkišti žąslus į Mon Amuko burną.Neima. -Mon Amie paimk žąslus...... Pagaliau įkišau ir susegiojau porą dirželių.Tada atidariau gardo duris ir išsivedžiau Mon Amie į maniežą. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Grįžome po 1h.Aš viską nuėmiau ir padaviau Mon Amuškei vakarienę.Išėjau iš kumelės gardo su daiktais į balninę.Tada grįžau pas Mon Ami ir atsisveikinau: -iki,Mon Amie.... | |
| Temos pavadinimas: Re: Mon Amie (sav. Mon Amie) (Su naujomis foto) [Mano meilė] Pir. 04 07, 2008 9:44 am | |
| Ateinu pas Mon Ami.Ji žaidžia su žaisliuku,kuris pakabintas jos garde. -Na,ką?Įdomu? Ji iškart išspjovė kamuoliuką iš burnos ir aš nusijuokiau. -Elgiesi kaip kumeliukas,bet juk tai normalu . Aš pro gardo grotas padaviau kumelei 1kg obuolių.Ji pradėjo valgyti.Aš pasiėmiau šepečius ir nuėjau pas Mon Amie.Ji ir toliau valgė,bet pažiūrėjo į mane ir suglaudė ausis. -Mon Amie,kitą kartą neatnešiu skanėstų.Tad galvok pati. Pradėjau ją valytis.Ji ramiai stovėjo ir aš greitai ją nusivaliau. -Va,kaip keičia žirgą skanėstai . Paplekšnojau MOn Amuškei per kaklą ir išėjau iš gardo.Pasidėjau šepečius ir nunešiau juos į balninę.Grįžau su apsaugomis ir martingu,nes buvau jį užmiršusi.Uždėjau apsaugas.Tuomet atsinešiau pobalnį,balną,paminkštinimą ir martingą.Viską uždėjau ir priveržiau pavaržą.Tada išėjau iš gardo ir po kelių sekundžių grįžau su poponu.Jį uždėjau... Tuomet uždėjau kamanas ir susegiojau visus kamanų dirželius.Persimečiau pavadžius per Mon Amuko galvą ir išsivedžiau ją... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Grįžome.Aš viską nuėmiau ir nunešiau į balninę.Tuomet grįžau ir įdėjau Mon Amukui vakarienę. -Truputį per anksti,bet nieko Na,iki.Jau turiu lėkti | |
| Temos pavadinimas: Re: Mon Amie (sav. Mon Amie) (Su naujomis foto) [Mano meilė] Antr. 04 08, 2008 10:06 am | |
| | |
| Temos pavadinimas: Re: Mon Amie (sav. Mon Amie) (Su naujomis foto) [Mano meilė] Kv. 04 10, 2008 12:47 pm | |
| | |
| Temos pavadinimas: Re: Mon Amie (sav. Mon Amie) (Su naujomis foto) [Mano meilė] Pen. 04 11, 2008 2:06 pm | |
| | |
| Temos pavadinimas: Re: Mon Amie (sav. Mon Amie) (Su naujomis foto) [Mano meilė] Št. 04 12, 2008 12:57 pm | |
| | |
| Temos pavadinimas: Re: Mon Amie (sav. Mon Amie) (Su naujomis foto) [Mano meilė] Sk. 04 13, 2008 12:32 pm | |
| | |
| Temos pavadinimas: Re: Mon Amie (sav. Mon Amie) (Su naujomis foto) [Mano meilė] Pir. 04 14, 2008 11:22 am | |
| Ateinu pas kumelę.Visą inventorių pasidedu prie gardo. -Sveikutė,Mon Amie .Imk obuoliuką. Ji pasiėmė ir nulenkė savo galvytę dėkodama. Aš nusijuokiau ir pabučiavau į nosiuką.Tuomet pasiėmiau šepečius ir įėjau į kumelės gardą.Ji suglaudė ausis,bet nieko nedarė.Prabraukiau šepečiu per kumelės kūną,ir pamačiusi,kad ji nieko nedaro,pradėjau drąsiai valytis.Kai išsivaliau,išėjau iš MA gardo pasiimti gremžtuko.Gršžau dar ir su šieno rankose.Mon Ami pastatė ausis ir pradėjo meilintis. -Imk,gražuolę . paplojau jai per koją.Padavė.Išvaliau kanopą ir nuėjau prie kitos kojos.Vėl paplojau.Vėlgi padavė. -Šaunuolė.... Apėjau pro jos š***ą ir paprašiau kitos kojos.Nepaduoda.Vėl paprašiau.Nepadavė. -Mon Amie-duok koją. Neduodi-nereikia.Pasiimsiu prievarta. Pasiėmiau,o ji nepatenkinta į mane pažiūrėjo.Taip pat pasiėmiau ir kitą koją.Kai viską išvaliau padaviau cukriuką,nes pakankamai ramiai stovėjo. Pasidėjau į dėžę visus šepečius ir užvyniojau bintus.Ji muistėsi,bet pagaliau uždėjau .Paplovau per kaklą ir uždėjau pobalį,paminkštinimą ir balną.Priveržiau pavaržą.Tada uždėjau kamanas ir užsegiojau visus dirželius.Peresimečiau pavadžius per kumelės galvą ir išsivedžiau ją į lauko aikšteles. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Kai grįžome viską nuėmiau.Įdėjau naują laižalą ir nuėjau pasiimti Mon Ami vakarienės.Kai grįžau ji jau nekantravo maisto. -ĖĖ,brangioji.Tu čia šiene miegi .Na,ikiukas..... | |
| | | prometuke Arklidžių prižiūrėtoja ir Plepalų moderatorė
Pranešimų skaičius : 123 Join date : 2008-04-02 Age : 28 Miestas : Belmontas/Vilnius-Siauliai.
| Temos pavadinimas: Re: Mon Amie (sav. Mon Amie) (Su naujomis foto) [Mano meilė] Antr. 04 15, 2008 4:37 am | |
| Ateinu pas MA.Pasnekinu ir isvalau ja su sepeciais.Uzdedu kamanas,ruda pobalni uzvinioju 4 rudus bintus ir balna.Permetu pavadi per galva ir vedu i manieza. Grizus nubalnoju ja suvinioju bintus ir atsisveikinu. | |
| Temos pavadinimas: Re: Mon Amie (sav. Mon Amie) (Su naujomis foto) [Mano meilė] Antr. 04 15, 2008 8:57 am | |
| | |
| Temos pavadinimas: Re: Mon Amie (sav. Mon Amie) (Su naujomis foto) [Mano meilė] Kv. 04 17, 2008 6:34 am | |
| | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Mon Amie (sav. Mon Amie) (Su naujomis foto) [Mano meilė] | |
| |
| | | | Mon Amie (sav. Mon Amie) (Su naujomis foto) [Mano meilė] | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|