Mon Amie Žirgyno sąvininkė,direktorė,Bankininkė ir Išjodinėjimo trenerė
Pranešimų skaičius : 517 Join date : 2008-03-25 Age : 29 Miestas : Vilnius,Belmontas,Mon Amie gardas
| |
Mon Amie Žirgyno sąvininkė,direktorė,Bankininkė ir Išjodinėjimo trenerė
Pranešimų skaičius : 517 Join date : 2008-03-25 Age : 29 Miestas : Vilnius,Belmontas,Mon Amie gardas
| Temos pavadinimas: Re: Išjodinėjimo maniežas Št. 05 10, 2008 11:29 am | |
| Atsivedu čia Štormą.-Dirbsime. Aš nuėmu poponą,susitvarkau kilpas ir pasiėmu steką.Užlipu,pasigaunu kilpą ir pasiraginu žirgių.Eidama susitvakau sedėseną ir steką.Apžingsniuojame 5 ratus ir pradedu ragintis Štormą į riščią.Jis meta ožį,piestuoja.Aš užvožiu jam steku ir jis pasineša per visą maniežą.Apzovaduojam porą ratų ir prisistabdau žirgą iki riščios.Jis stabdymo nepakenčia ir vėl pasineša.-Jeigu nori taip-žaidžiam. Dar pradėjau stumti jį blauzda į priekį.Jis neatlaikė apkrovos ant priekinių kojų ir sustojo,spirdamas atgal.-Tu pralaimėjai .Pasiraginau jį vėl iki riščios.Pavargęs,Štormas pakilo,bet bėgo lėtokai.-Dabar jau tikrai rimtai dirbsime. Apšilimui padarome kojų keitimus ir paskersuojame.Paploju Štormui per petį ir pagiriu.Jis sustoja.Vėl raginuosi.Pakyla ir dirbame toliau:Petys vidun,platinimus ir kojų keitimus kas 2 tempus.Žirgas puikiai viską padaro.Su grakštumu .Leidau pailsėti.Ilsėjomės 10min,nes jis buvo tikrai pavargęs.Po jų vėl kėliau riščią,po to zovadą.Jis kalė ožį.Tokį stiprų,kad vos neišskridau.Nubaudžiau jį su steku.Jis pasinešė,o aš jį pradėjau stabdyti,nes kaip treniruotėms-zovada per greita.Prisistabdžiau ir darome Appynument.Viską padarę,aš nulipau,susitvarkau kilpas ir apvedu Štoramą apie maniežą porą ratų.Tada išsivedu. | |
|