Mon Amie Žirgyno sąvininkė,direktorė,Bankininkė ir Išjodinėjimo trenerė
Pranešimų skaičius : 517 Join date : 2008-03-25 Age : 29 Miestas : Vilnius,Belmontas,Mon Amie gardas
| Temos pavadinimas: Schiffon (sav. Zirgynas) Pen. 03 28, 2008 5:53 am | |
| | |
|
Mon Amie Žirgyno sąvininkė,direktorė,Bankininkė ir Išjodinėjimo trenerė
Pranešimų skaičius : 517 Join date : 2008-03-25 Age : 29 Miestas : Vilnius,Belmontas,Mon Amie gardas
| |
Just&MA Bankininkė,Direktorė ir Veterinarė
Pranešimų skaičius : 155 Join date : 2008-03-26 Miestas : Vilnius,Belmotas,Mon Amie gardas
| Temos pavadinimas: Re: Schiffon (sav. Zirgynas) Pir. 04 28, 2008 11:58 am | |
| Ateinu pas žirgelį.Atidarau gardo duris ir duodu kibirą su skanumynais .Žirgiukas suėda.Uždarau gardo duris ir paglostau žirgiuko nosytę... -Ikiukas. | |
|
Just&MA Bankininkė,Direktorė ir Veterinarė
Pranešimų skaičius : 155 Join date : 2008-03-26 Miestas : Vilnius,Belmotas,Mon Amie gardas
| |
vanille Bankininkė,Direktorė ir Veterinarė
Pranešimų skaičius : 136 Join date : 2008-03-25 Age : 28 Miestas : Vilnius,Belmontas,Giedros gardas.
| Temos pavadinimas: Re: Schiffon (sav. Zirgynas) Sk. 05 04, 2008 6:01 am | |
| Ateinu pas žirgyno žirgą jis yra neprajudinamas.Todėl pas jį atejau,kad jis prasijudintu...Rankose laikau,kantarą,poponą,pavadį,o kišenėje 5 gabaliukus cukraus.Prieinu prie jo paglostau kaklą,kad būtumem draugais ir duodu 1 gabaliuką cukraus.Dedu kantarą,jis labai ramiai stovi,ir laukia kada aš tą kantarą jam uždesiu. -gerutis,-pagiriu jį.Man labai patiko jo elgesys.Kai uždėjau kantarą,aš pasiemu minkštais,trumpais šeriais šepetį ir nuvalau jį.Išvalau kanopas.Jis labai gražus dabar. Užmetu poponą,išsivedu jį iš gardo,uždarau gardo duris ir mes einame į vaikymo aikštelę.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Grįžome po 1,10 valandos Schiffon buvo nupraustas,tad aš jį vėl prašukavau išvalau kanopas.Vėl pagiriu už gerą elgesį ir duodu 1 kubelį cukraus.Nuieinu į balninę ir iš ten atsinešu gardinį poponą ir jį užmetu ant Schiffon. -Iki grooži,-atsisveikinu.Atsisveikinusi uždarau gardo duris ir išeinu savais keliais. | |
|
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Schiffon (sav. Zirgynas) | |
| |
|