Mon Amie Žirgyno sąvininkė,direktorė,Bankininkė ir Išjodinėjimo trenerė
Pranešimų skaičius : 517 Join date : 2008-03-25 Age : 29 Miestas : Vilnius,Belmontas,Mon Amie gardas
| |
Just&MA Bankininkė,Direktorė ir Veterinarė
Pranešimų skaičius : 155 Join date : 2008-03-26 Miestas : Vilnius,Belmotas,Mon Amie gardas
| |
Pranešimų skaičius : 517 Join date : 2008-03-25 Age : 29 Miestas : Vilnius,Belmontas,Mon Amie gardas
| Temos pavadinimas: Re: Begimo takelis Pen. 03 28, 2008 3:29 pm | |
| Atsivedu cia Leo.Jis apsizvalgo ir apuosto naujas vietas. -Na ka,nieko neatpazysti cia? As uzvedziau ji ant takelio ir ijungiau ramu zingsni.Jis taip zingsniavo 7min,kol as jo nepriverciau eiti greitesniu tempu.Padidinusi tempa,pradejau ziureti,kaip jis bega.Zingsnis geras.As padidinau jam tempa iki normalaus riscios.Jis parisciavo 10min ir as sustabdziau takeli ir nusivedziau Leo atgal i arklides. | |
|
| Temos pavadinimas: Re: Begimo takelis Tr. 04 09, 2008 12:49 pm | |
| Ateinu čia su savo numylėtine Mon Amie.Ji viską apuosto ir spiria į orą. -Ramiau... Aš užvedu ją ant takelio ir įjungiu ramiausia žingsniuką.Ji susinervina,kad tokią valandą dar bėgioti reikia.Aš paplekšnojau jai per kaklą ir ji suprato,kad galima sustoti,bet bėgimo takelis,juk buvo įjungtas.Tad ji sustoti negalėjo. Taip žingsniavome apie 10min,kol aš nepagreitinau bėgimo takelio iki riščios.Ji nenoriai pradėjo riščiuoti,nes jau buvo vėlu ir ji buvo apsimiegojusi. -Nieko,Mon Ami,nieko.Palakstysi,nepakenks. Pradėjau žiūrėti į jos riščią.Lengva ir gera.Tai mane labai nudžiugino,nes ji buvo labai susigadinusi riščią jaunystėje.Bet dabar ji pasitaisė. -Na,viskas.Jau keliaujame į namučius. Sustabdžiau takelį ir išsivedžiau kumelę namo. | |
|
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Begimo takelis | |
| |
|