Pasaga
|
|
| Vadovybes kabinetas | |
|
+4Miniracing Death_on_horse Just&MA Mon Amie 8 posters | |
Autorius | Pranešimas |
---|
vanille Bankininkė,Direktorė ir Veterinarė
Pranešimų skaičius : 136 Join date : 2008-03-25 Age : 28 Miestas : Vilnius,Belmontas,Giedros gardas.
| Temos pavadinimas: Re: Vadovybes kabinetas Pen. 05 09, 2008 10:09 am | |
| Kiek laiko ? | |
| | | prometuke Arklidžių prižiūrėtoja ir Plepalų moderatorė
Pranešimų skaičius : 123 Join date : 2008-04-02 Age : 28 Miestas : Belmontas/Vilnius-Siauliai.
| Temos pavadinimas: Re: Vadovybes kabinetas Pen. 05 09, 2008 10:22 am | |
| Ai ne negalesiu,nes turbut dar veina zirga kursiouos. | |
| | | vanille Bankininkė,Direktorė ir Veterinarė
Pranešimų skaičius : 136 Join date : 2008-03-25 Age : 28 Miestas : Vilnius,Belmontas,Giedros gardas.
| Temos pavadinimas: Re: Vadovybes kabinetas Pen. 05 09, 2008 12:01 pm | |
| | |
| | | prometuke Arklidžių prižiūrėtoja ir Plepalų moderatorė
Pranešimų skaičius : 123 Join date : 2008-04-02 Age : 28 Miestas : Belmontas/Vilnius-Siauliai.
| Temos pavadinimas: Re: Vadovybes kabinetas Pen. 05 09, 2008 12:31 pm | |
| Alio:as esu tas ir tas,man raso visai ka kita.Ir ne vienam zmogui taip.Parsau pasirupinti,nes jau tikrai nervina. Pvz.as esu:Konkuro ir Isjodinejimo trenere ir varzybu rengeja.O man daznai raso tai,kad as esu masaziste,arba dar kas nors.Reikia gi kaip nors tvarkyti tai gal.Pvz as vis asavite katik buvau:plepalu moderne ir arklidziu priziuretoja.Grazu. | |
| | | Mon Amie Žirgyno sąvininkė,direktorė,Bankininkė ir Išjodinėjimo trenerė
Pranešimų skaičius : 517 Join date : 2008-03-25 Age : 29 Miestas : Vilnius,Belmontas,Mon Amie gardas
| | | | Mon Amie Žirgyno sąvininkė,direktorė,Bankininkė ir Išjodinėjimo trenerė
Pranešimų skaičius : 517 Join date : 2008-03-25 Age : 29 Miestas : Vilnius,Belmontas,Mon Amie gardas
| Temos pavadinimas: Re: Vadovybes kabinetas Sk. 05 11, 2008 10:55 am | |
| DĖMESIO Visi žirgyno žirgai (turėtu ir kitų žmonių žirgai) vakcinuojasi (skiepijasi),tad jais nebus galima joti apie 3-5 dienas.Žirgai vakcinuojasi penktadienį (2008-05-16 dieną) vakare ( apie 16 valandą).Visi žmonės kurie globoja žirgyno žirgus tai atsiminkite ir jų nejokite. Administratorės praneš,kada jau bus galima joti žirgyno žirgus.Per tas dienas jie gali būti išvesti į ganyklas ar levadas,bet būtinai su poponu.Su pagarba Žirgyno administracija | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Vadovybes kabinetas | |
| |
| | | | Vadovybes kabinetas | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|