Pasaga
|
|
| Miskai,miskeliai | |
| | |
Autorius | Pranešimas |
---|
Mon Amie Žirgyno sąvininkė,direktorė,Bankininkė ir Išjodinėjimo trenerė
Pranešimų skaičius : 517 Join date : 2008-03-25 Age : 29 Miestas : Vilnius,Belmontas,Mon Amie gardas
| | | | Mon Amie Žirgyno sąvininkė,direktorė,Bankininkė ir Išjodinėjimo trenerė
Pranešimų skaičius : 517 Join date : 2008-03-25 Age : 29 Miestas : Vilnius,Belmontas,Mon Amie gardas
| | | | vanille Bankininkė,Direktorė ir Veterinarė
Pranešimų skaičius : 136 Join date : 2008-03-25 Age : 28 Miestas : Vilnius,Belmontas,Giedros gardas.
| | | | Death_on_horse Arklidžių prižiūrėtoja ir Plepalų moderatorė
Pranešimų skaičius : 120 Join date : 2008-03-26 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Miskai,miskeliai Št. 04 12, 2008 10:05 am | |
| Atjoju su Volturno zingsniu nuo arklidziu iki misko. Paglostau zirga ir nujojame misko takeliu zingsniu pasikeliu riscia.risicuojame 20 minuciu. Po to pasikeliame zovada ir zovaduojame 7 minutes ir pailsime zingsniu 5 minutes. Tada dar pasivaisktome 5 minutes misko pradzioje ir paglostau zirga. Einam atgal i garda | |
| | | Mon Amie Žirgyno sąvininkė,direktorė,Bankininkė ir Išjodinėjimo trenerė
| Temos pavadinimas: Re: Miskai,miskeliai Pen. 04 18, 2008 6:06 am | |
| | |
| | | Upse Plepalų moderatorė
Pranešimų skaičius : 61 Join date : 2008-03-28
| Temos pavadinimas: Re: Miskai,miskeliai Pen. 04 18, 2008 6:09 am | |
| Ateinu į mišką su Venera. Ši kažkodėl nedrąsiai elgiasi naujoje aplinkoje. Tuomet pamatau Mon Amie. -Sveikute,-pasisveikinu ir ji atsako tuo pačiu. Tada prisiveržiu balnakilpes ir užšoku ant kumelės. Paraginu ją kulnais Mon Amie link... ;] | |
| Temos pavadinimas: Re: Miskai,miskeliai Pen. 04 18, 2008 6:14 am | |
| -Na,tai kur keliausim? Aš palaukiu,kol Upse prie manęs prieis.Kai ji prieina pasiraginu Mon Amuką į žingsnį. -Neprieik prie Mon Amie labai arti,nes įspirs ar pasibaidys ... Pradedame žingsniuoti gilyn į mišką.... | |
| Temos pavadinimas: Re: Miskai,miskeliai Pen. 04 18, 2008 6:18 am | |
| -Jo, pati žinau, kad su Mon Amie juokauti neverta,-tariu ir tyliai nusijuokiu. Žingsniuojame dar porą minučių. -Na, tai gal keliamės iki riščios?- paklausiu Mon Amie. Ši atsako teigiamai, taigi pasiraginame žirgius iki lengvos ristelės, o aš vis dar laikau atsargų atstumą tarp Veneros ir Mon Amie, nors maniškė kumelė su mielu noru patrauktų prie kito žirgo. | |
| | | | Upse Plepalų moderatorė
| Temos pavadinimas: Re: Miskai,miskeliai Pen. 04 18, 2008 6:35 am | |
| Na ir pasiutėlė ta Mon Amie, pagalvoju. Bet kartais faina turėt tokį žirgą... ;] Zovaduojame miškeliu, tačiau nelabai minkštai ir patogiai, nes ant žemės pilna konkorėžių xD. Pasižiūriu į Mon Amie. Dieve, kokia graži jos zovada <3. Mon Amie meta dar vieną breką, tačiau šį kartą Venera ne traukiasi į šalį, o atsako tuo pačiu. Šiaip ne taip išsilaikau balne ir zovaduojame vis tolyn į mišką, ten kur tik retkarčiais prasiskverbia saulės spindulių pluoštelis. | |
| Temos pavadinimas: Re: Miskai,miskeliai Pen. 04 18, 2008 6:40 am | |
| -Jau tamsoka miške darosi.-prisistabdau Mon Ami iki riščios.Bet nieko... Tada Upse susistabdo Venerą. -Kas nutiko? -Nieko,tiesiog pagalvojau,kad kumelės skauda per konkorėžius greitai bėgti.-atsako Upse. -Na,taip.Tavo tiesa. Aš nulipau nuo Mon Amie,tą patį padarė ir Upse. -Tai tuomet geriau žirgams duodame pailsėti,o pačios paeiname. | |
| Temos pavadinimas: Re: Miskai,miskeliai Pen. 04 18, 2008 6:45 am | |
| Lėtai žingsniuojame po miškelį ir kvėpuojame gaiviu gamtos oru. Rodos, kad ir žirgeliai mėgaujasi ta mišku kvepiančia ramybe. Čia taip tylu, girdėti tik paukštelių čiulbėjimas ir kanopų šiurenimas. Po kiek laiko prieiname takelio ruoželį be konkorėžių, švarut švarutėlį. Užšoku ant kumelės. Tą patį padaro ir Mon Amie. -Varom skačkių?-paklausiu Mon Amie. | |
| Temos pavadinimas: Re: Miskai,miskeliai Pen. 04 18, 2008 6:49 am | |
| -Varom. Aš pasiraginu Mon Amuškę į zovadą,po to į lauko zovadą.Tą patį daro ir Upse.Mes abi lekiame per mišką.Tik staiga pamatau,kad ant tako yra nuverstas medi-kliūtis.Jis mažaug 50 cm dydžio.Nedidelis.Aš dar daugiau pasiraginu Mon Ami.Venera su Upse išsiveržia,bet ne per daug.Ir štai mes skriejame per rąstą.... | |
| Temos pavadinimas: Re: Miskai,miskeliai Pen. 04 18, 2008 6:55 am | |
| O velnias, rąstas. Juk mano kumelaitė visai ne konkūrinė, yra šokusi ne daugiau kaip 60cm. Sukandusios dantis artėjam pire kliūties. Venera pradeda spyriotis, bet aš ją sutramdau. Mon Amie jau lekia priekyje. Mes praskrendam per kliūtį ir nusileidžiam nelabai švariai, tačiau tai nesukliudo vytis Mon Amie. Pasirodo mano globotinė ne iš kelmo spirta-vėl pasiveja Mon Amie ir mes bėgame žingsnis į žingsnį, centimetras į centimetrą.... | |
| Temos pavadinimas: Re: Miskai,miskeliai Pen. 04 18, 2008 7:00 am | |
| Tik,kad mes bėktume lygiai!!!!Bet su Mon Ami charakteriu tai neįmanoma.Ji pradeda veržtis į priekį,mėtydama ožius,piestuodama.Aš ją sutrenkiu steku ir ji trumpam aprimsta.Bet tik trumpam.Vėl pradeda spradytis ir bando mesti mane iš balno."Varkšelė Venera.pagalvoju".Bet Venera su Upse ten gerai laikosi.Aš galiausiai sustabdau Mon Amie ir palaukiu,kol mus prisivys Upse. | |
| Temos pavadinimas: Re: Miskai,miskeliai Pen. 04 18, 2008 7:08 am | |
| Pristabdau žirgę ir pririsnoju prie Mon Amie. -Na žinai, tavo žirgius laisvai skačkinis galėtų būt,-pasakau jai. Mon Amie suprunkščia, tikriausiai supratusi ką pasakiau. Abu žirgiai jau truputėlį padusę, bet dar laikosi. Paraginame žirgelius iki žinginės ir lėtai judame iš vietos. -Na Mon Amie, gal šiandienai jau užteks, ir žirgai jau pavargę, ir man jau kojos skauda. Gal traukiam namo? | |
| Temos pavadinimas: Re: Miskai,miskeliai Pen. 04 18, 2008 7:11 am | |
| -Traukiam. Mes apsukome žirgus ir lėtu lėtu žingsniuku patraukėme link arklidžių.Dar beeidamos pasikelbėjom: -o kodėl tu taip galvoji,kad Mon Amie galėtų būti skačkinė?Ji tinkama Ristūnų varžyboms,bet ne skačkėms .O venerą tu gali užrašyti,į konkūro treniruotės.Išmoks kumelę per kliūtis varinėti gerai... | |
| Temos pavadinimas: Re: Miskai,miskeliai Pen. 04 18, 2008 7:15 am | |
| -Skačkinė galėtų būt ne tik todėl, kad greitai varos, bet kad su tokiu aikštingu charakteriu kitus dalyvius išbaidytų,-tariu ir nusijuokiu.-Tik tu neįsižeisk Mon Amie, tavo žirgas labai fainas tik kartais toks, na, pasispyriojantis,-tariu ir abi su Mon Amie nusijuokiame.-O dėl konkūro gal ir vertėtų kumelaitę jo pamokyt... | |
| Temos pavadinimas: Re: Miskai,miskeliai Pen. 04 18, 2008 7:21 am | |
| -O kodėl aš turėčiau įsižeisti?Aš tuom didžiuojuosi .O Venerą jeigu nemokinsi,tai ji tave privers užrašyti ją į treniruotes.Ir čia tiesa,kad ir kaip juokingai skambėtų. Mes abi nusijuokiam,o Venera pastačiusi ausis klausosi.Mon Amie,galvą nuleidusi,keliauja priekyje. bet taip staigiai staigiai Venera pradeda riščiuoti,tokiu pačiu tempu,kaip ir Mon Amie. -O žiūrėk.Jos pradėjo riščiuoti tą pačią akimirką kartu.Perskaitė viena,kitos mintis. | |
| Temos pavadinimas: Re: Miskai,miskeliai Pen. 04 18, 2008 7:31 am | |
| -Telepatija... xD Jau matosi žirgyno stogai. -Na ką, puikiai pasijodinėjom, kada nors vėl tą patį padarysim...,-tariu aš. Patraukiame žirgyno link.Prijojusios jį susistabdome žirgius ir nulipusios nusivedame juos į arklides. | |
| | | | Just&MA Bankininkė,Direktorė ir Veterinarė
Pranešimų skaičius : 155 Join date : 2008-03-26 Miestas : Vilnius,Belmotas,Mon Amie gardas
| | | | Mon Amie Žirgyno sąvininkė,direktorė,Bankininkė ir Išjodinėjimo trenerė
| Temos pavadinimas: Re: Miskai,miskeliai Pir. 04 28, 2008 8:02 am | |
| -Einam. Mes abi pasiraginam žirgus iki lengvo žingsniuko ir keliaujame tolyn miškan. -Ką ryt veiksi?-paklausiu FanTazijos,kad užvesčiau pokalbį... | |
| | | Just&MA Bankininkė,Direktorė ir Veterinarė
Pranešimų skaičius : 155 Join date : 2008-03-26 Miestas : Vilnius,Belmotas,Mon Amie gardas
| Temos pavadinimas: Re: Miskai,miskeliai Pir. 04 28, 2008 8:05 am | |
| -Na tiesiai po mokyklos eisiu pas Lączna ir ją pravaikysiu.-atsakiau aš.O tu ? -paklausiau. Ir pasiraginau Lązcna iki risčios.Mon Amie irgi tai padarė... | |
| Temos pavadinimas: Re: Miskai,miskeliai Pir. 04 28, 2008 8:09 am | |
| -Aš tai išvažiuoju,ir gaila,bet ryt tikriausiai čia neateisiu.Mes riščiuojame,o Cholstomer vis nori prisiartinti prie Lącznos,nes ji kumelė,o jis-eržilas. Taigi aš laikau tarp jų didelį atstumą,bet staiga Cholstomer pasineša.O Lączna taip pat.-Na,ką?Palekiosime,FanTazija? | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Miskai,miskeliai | |
| |
| | | | Miskai,miskeliai | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|