Pasaga
|
|
| Imperia (sav. M.G.) | |
| | Autorius | Pranešimas |
---|
vanille Bankininkė,Direktorė ir Veterinarė
Pranešimų skaičius : 136 Join date : 2008-03-25 Age : 28 Miestas : Vilnius,Belmontas,Giedros gardas.
| Temos pavadinimas: Imperia (sav. M.G.) Antr. 04 08, 2008 12:40 pm | |
| | |
| | | vanille Bankininkė,Direktorė ir Veterinarė
Pranešimų skaičius : 136 Join date : 2008-03-25 Age : 28 Miestas : Vilnius,Belmontas,Giedros gardas.
| Temos pavadinimas: Re: Imperia (sav. M.G.) Pen. 04 11, 2008 12:26 pm | |
| Ateinu pas Imperiją.Duodu skanestą... -Labutis,mano drauguže. Aš esu atsinešusi kumeliuko poponą,kantarą,pavadį... -Na,Imperija,dabar turesiu aš uždeti kantarą... Aš jai kantarą dedu labai letai,kad neprisibijotu mano staigių judesių... Kai uždėjau kantarą,užmečiau poponą ir prisisegiau ją, Išsivedžiau iš gardo... Ir mes išeijome i gamta prasivaikščioti. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Grįžome po 1 valandos,aš nevedžiau jos į gardą,o dar pririšau prie gardo... Aš atsinešiau iš antro aukšto šieno,nunešiau vel į pirmą aukšta ir atnešusi jį idejau į edžias,taip pat idejau ir morkų,obuoliu,ir dar idejau laižalą... As išmežiu gardą ir pakreigiu gardą ir ileidžiu Imperiją i gardą... -Na,ka Imperija tu prasivaikščiojus ir esi švariame garde... Atsisveikinusi paglostau Imperiją ir išeinu... | |
| Temos pavadinimas: Re: Imperia (sav. M.G.) Antr. 04 15, 2008 12:33 pm | |
| Ateinu pas grožį... -Labukas...Duodu obuolį...Prie jos gardo yra poponas,kantaras,pevadys,o kyšenėje turiu 6 gabaliukus cukraus...Nueinu į antrą aukštą ir pasiemu visą glėbį šieno...Atsinešu jį į pirmą aukštą ir idedu i Imperijos lovį...Tada aš Imperiją prisisegu ir pririšu prie gardo...Ji ramiai stovėjo.Aš tuo metu išmežiau jos gardą ir dar į lovį idėjau pora morkyčių...Kai išmežiu gardą,atsinešu kempinę,kibirą...Ir pradėjau valyti sienas,nes jos buvo kažkodėl vėl purvinos.Išvaliusi ją,neinu pas Imperiją ir pasiėmus šepečius nuvalau jos kailiuką.Nuvaliusi aš užmetu poponą,ją atsisegu ir mes išėjome,prasilakstyti... Grįžome po 30 minučių...Aš ja ivedu į gardą ir aš išvalau jai kanopėles,ji pasiožiuoja (ji nebuvo pripratus prie kanopu valymo)Aš užmetu gardinį neseniai praplautą su švariu vandeniu...Duodu dar 5 obuolius,bet ji suvalgo tik 2 : -Na,nieko kitus vėliau suvalgysi...Ir psakius šituos žodžius uždarau jos gardo duris... | |
| Temos pavadinimas: Re: Imperia (sav. M.G.) Pir. 04 21, 2008 1:28 am | |
| Ateinu pas Imperia.Atsinešusi esu poponą,kantariuką,pavaduką... Dar rankose laikau 2 kg obuolių. Atsidarau gardo duris...Pasisveikinu su Imperia ir uždedu jai kantarą. -Labukas. Duodu obuoliuką,ir prisisegu ją... Ir mes einame į ganyklą,aš uždarau gardo duris...ir mes einame... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Kol ji ganykloje aš grižau išmežti gardo,Išmežiu,Kai išmežiau,dar pakreigiau,nueinu pasiemu skudurą ir su švariu vandeniu kibirą.Pradejau valyti sienas (nors ji nieko nesparde,bet vistiek jos purvinos ir aš noriu palaikyti švarą) Nueinu į antrą aukštą ir pasiemu visą glėbį šieno.Ir įdedu jį į Imperijos lovį virš jos šieno dar padėjau 5 obuolius.Nueinu pasiemu šluota ir prašluoju šieną prie Imperijos gardo.Štai ir praėjo valanda.Aš uždarau Imperijos gardą ir einu jos pasiimti...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Grįžtame drėgni aš pasiemu,ne poponą,o didelį didelį rankšluostį,ant jos jį užmtu patrinu rankšluostį į Imperijo kailiuką ir padedu prie gardo.Uždedu jai poponą švarų gardinį (ji turi tokius 2).Pakabinu laižaliuką su kamuoliuku ir pabučiavus nosiuką uždarau gardo duris. -Iki,Imperija. Ir išeinu. | |
| Temos pavadinimas: Re: Imperia (sav. M.G.) Kv. 04 24, 2008 12:12 am | |
| | |
| | | Mon Amie Žirgyno sąvininkė,direktorė,Bankininkė ir Išjodinėjimo trenerė
Pranešimų skaičius : 517 Join date : 2008-03-25 Age : 29 Miestas : Vilnius,Belmontas,Mon Amie gardas
| | | | Just&MA Bankininkė,Direktorė ir Veterinarė
Pranešimų skaičius : 155 Join date : 2008-03-26 Miestas : Vilnius,Belmotas,Mon Amie gardas
| Temos pavadinimas: Re: Imperia (sav. M.G.) Pir. 04 28, 2008 12:05 pm | |
| Ateinu pas žirgelį.Atidarau gardo duris ir duodu kibirą su skanumynais .Žirgiukas suėda.Uždarau gardo duris ir paglostau žirgiuko nosytę... -Ikiukas. | |
| Temos pavadinimas: Re: Imperia (sav. M.G.) Kv. 05 01, 2008 11:28 pm | |
| Ateinu pas Imperiją. -Labukas,groožį. Aš esu atsienšusi kantarą ir poponą. Uždedu kantarą Imperijai,ji šian labai rami. Tada užmetu poponą,išsivedu ją iš gardo ir pasiemu šepečius. Prašukuoju jos kailį su tikrais,minkštais šeriais. Kadangi pas ją jau yra užaugę karčiai,aš juos prašukuoju taip pat. pasiemu kanopų gremštuką ir išvalau kanopėles. Ji man ikando,bet labai nestipriai. Tada mes ir išėjome... | |
| Temos pavadinimas: Re: Imperia (sav. M.G.) Sk. 05 04, 2008 5:49 am | |
| Ateinu pas Imperiją. Rankose laikau-poponiuką,pavadyką,kantariuką kumeliukams. Atidarau gardo duris.Pirma Imperijai uždedu kantariuką,po to aš užmetu jai nat nugaros poponiuką ir prisisegu suždarau gardo duris. Mes išeiname. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Paskui... | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Imperia (sav. M.G.) | |
| |
| | | | Imperia (sav. M.G.) | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|